vineri, 15 aprilie 2011

Dansez pentru tine



A inceput "Dansez pentru tine". Toata lumea zice: "Vai tu!...Asta seara incepe "Dansez pentru tine". Vreau sa zic ca niciodata nu m-am putut uita de la inceput pana la sfarsit la toata emisiunea. Dar de data asta e altfel si nu stiu de ce. Am un mare chef sa ma uit la aceasta emisiune. Eu cred ca datorita vedetelor care participa ca in rest e cam varza emisiunea. Acum o sa dau un mic copy/paste de pe site-ul emisiunii:

1. Augustin Viziru si Aurora Tonea 

Augustin Viziru va dansa in competitia “Dansez pentru tine” cu Aurora Tonea care isi doreste sa lupte pentru familia ei zguduita de drame si neputinte. Parintii Aurorei s-au certat mult cand aceasta era copil, iar din cauza alcoolului, ea si sora ei asistau la scene de groaza, pline de violenta si vorbe urate de care avea parte mama lor.



2.Lavinia Parva si Decebal Negoita 

Lavinia Parva si Decebal Negoita lupta pentru ca fiul lui Decebal sa invinga boala de care sufera. Decebal si sotia sa si-au dorit foarte mult un copil, asa cum isi doreste orice familie tanara.

3.Corina Bud si Eduard Ionut Vasile

 Corina Bud lupta alaturi de Eduard Ionut Vasile care vrea sa-si ajute familia numeroasa sa scape de saracie. Edi este un “copil mare intr-un copil mic” care s-a maturizat mult prea devreme, coplesit de problemele familiei sale.

4.Corina Caragea si Stefan Gheorghiu

 Corina Caragea i s-a alaturat lui Stefan Gheorghiu in competitia “Dansez pentru tine” pentru a lupta pentru sora lui, Camelia, care a suferit un grav accident rutier pe cand traversa strada pe trecerea de pietoni.

5.Florin Piersic Jr. si Alina Atodiresei

Florin Piersic Jr. si Alina Atodiresei vor lupta in pasi de dans pentru ca familia Alinei sa iasa din saracie si sa traiasca fara grija zilei de maine. Desi au inceput doar cu “o patura in geam, doua furculite, doua linguri si cateva oale”, parintii Alinei au reusit sa faca din casuta lor un camin pentru cele doua fiice.

6.Gabriel Coveseanu si Claudia Raea 

Gabriel Coveseanu va face echipa la “Dansez pentru tine” cu Claudia Raea care doreste sa ii ofere mamei sale o locuinta. Femeia a avut o viata plina de incercari si suferinte.

7.Roxana Ionescu si Stefan Rebeja 

Roxana  Ionescu lupta alaturi de Stefan Rebeja pentru a scapa familia acestuia de saracie. Stefan provine dintr-o familie saraca, dar iubitoare si calda, iar Stefan este genul de om care ar face orice pentru cei dragi, genul de om pentru care familia este sfanta.



8.Costin Sforaru si Madalina Corduneanu

Costin Sforaru intra in competitia visurilor alaturi de Madalina Corduneanu care viseaza sa-si ajute mama bolnava care a trait o viata de cosmar pana acum. Pentru mama Madalinei, viata alaturi de sotul sau a fost un cosmar care a inceput inainte de a se naste Madalina.


Cam atat! Preferatii mei sunt Costin si Madalina. Dupa parerea mea cred ca acesta va fi cel mai frumos sezon al acestei emisiunii:X. 
Asta e tot.
Pa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu